Advertisement

Tornádó Csehország / Felborult autók, tető nélküli házak, letarolt temető - így ... : „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Tornádó Csehország / Felborult autók, tető nélküli házak, letarolt temető - így ... : „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő, tornádó csapott le az országra. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Ez a frontzóna közeledik most magyarország felé. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a.

A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. A tornádó fákat csavart ki a földből gyökerestől, tetőket szakított le, buszokat és autókat borított fel. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A helyi mentőszolgálatokat adták hírül ezeket az információkat, közvetlen azután, hogy csütörtök késő este jött létre az a tornádó, ami elemi erővel csapott le.

Képtár - Időkép
Képtár - Időkép from www.idokep.hu
Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő, tornádó csapott le az országra. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Teile von ortschaften wurden verwüstet. A legnagyobb károkat hodonín és breclav városok környékén okozta. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de „egy tornádó vágott át a falun, földig rombolta a település felét, csak a külső falak maradtak, tető és ablakok nélkül.

A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de „egy tornádó vágott át a falun, földig rombolta a település felét, csak a külső falak maradtak, tető és ablakok nélkül. A legnagyobb károkat hodonín és breclav városok környékén okozta. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt. Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. 29 fokos a balaton vize. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt.

Tornádó csapott le Csehországra, hatalmas pusztítást ...
Tornádó csapott le Csehországra, hatalmas pusztítást ... from vezess2.p3k.hu
Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő, tornádó csapott le az országra. Ez a frontzóna közeledik most magyarország felé.

Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured. Hasonlóan néznek ki a tornádó által sújtott települések is. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. A tornádó fákat csavart ki a földből gyökerestől, tetőket szakított le, buszokat és autókat borított fel. Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. 29 fokos a balaton vize. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. A helyi mentőszolgálatokat adták hírül ezeket az információkat, közvetlen azután, hogy csütörtök késő este jött létre az a tornádó, ami elemi erővel csapott le. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de „egy tornádó vágott át a falun, földig rombolta a település felét, csak a külső falak maradtak, tető és ablakok nélkül.

Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Képtár - Időkép
Képtár - Időkép from www.idokep.hu
A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan. Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. A legnagyobb károkat hodonín és breclav városok környékén okozta. Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer. Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek. Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak.

Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében.

Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de „egy tornádó vágott át a falun, földig rombolta a település felét, csak a külső falak maradtak, tető és ablakok nélkül. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien.

Posting Komentar

0 Komentar